Vacatures

Background

VIND DE FUNCTIE DIE PAST BIJ JOUW AMBITIE

Direct solliciteren op jouw ideale vacature

De markt zit vol kansen! We hebben op dit moment zo'n 40 openstaande vacatures. Helaas kunnen we niet al deze vacatures op onze website plaatsten. Maar natuurlijk kennen wij wel al deze vacatures en onze opdrachtgevers door en door en kunnen wij jou matchen met de vacature die past bij jouw wensen en ambitie. We maken graag persoonlijk kennis met je om je te kunnen matchen met jouw ideale vacature!

Vul ons sollicitatie formulier in en wij nemen contact met je op!


NAAR HET SOLLICITATIE FORMULIER

Business Adviseur

Veenendaal

Recruiter IV experts

Veenendaal

Traineeship IV experts

Veenendaal

IV consultant IV experts

Veenendaal

Informatie analist

Regio Apeldoorn

Functioneel beheerder gemeente / overheid

Regio midden Nederland

Functioneel beheerder AFAS

Regio midden Nederland

Data Analist

Regio midden Nederland

Functioneel Beheerder BI

Regio midden Nederland

marketing-interne-nieuwsbrief

ONZE CULTUUR

De basis van ons cultuur is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in onze organisatie en vertrouwen in de groei van jou persoonlijk en die van IV experts.
IV experts is een hechte club van mensen die geloven in de toegevoegde waarde van organisatie. Door bij onze kernwaarde te blijven vormen we een stevige basis voor de toekomst en blijven we bij onszelf in de groei die we doormaken. Kijk verder naar onze kernwaarden!

We gaan met toewijding en enthousiasme nieuwe uitdagingen aan. Met intrinsieke motivatie gaan we aan de slag met ons werk en we dragen met plezier bij aan de exposure van IV experts. We werken vanuit onze ambitie naar gestelde doelen en inspireren en motiveren elkaar vanuit onze passie.

We zetten stappen om verder te komen en werken proactief. We durven onze mening te geven en ideeën in te brengen, die ruimte is er ook. Daarnaast signaleren we kansen en spelen we hier creatief op in. Zonder dat erom gevraagd wordt zorgen we voor een goede samenwerking.

We zijn actief bezig met zowel de persoonlijke groei als de ontwikkeling van IV experts en het vakgebied. We staan open voor verbetering en zijn nooit uitgeleerd. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling en werken we ook aan jouw persoonlijke ambitie.

We gaan als team uitdagingen aan en maken gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten. We zetten ieder in zijn of haar kracht en dragen actief en positief bij aan het teamresultaat. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor gestelde doelen en helpen elkaar waar nodig. Samen overwinnen we obstakels en vieren we successen, dat vinden we erg belangrijk.

Verbinden betekent dat we betrokken zijn en we moedigen elkaar aan. We zorgen voor anderen en zijn bereid om te ondersteunen waar het kan. We zoeken elkaar actief op en zijn toegankelijk. Door openheid en transparantie blijven we in verbinding met elkaar en de organisatie.

We denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We  voorzien  elkaar en anderen voorzien van kennis en kunde. We leggen ook graag de lat hoog en nemen geen genoegen met ‘voldoende’. We zetten onze creativiteit in om oplossingen te creëren en te realiseren totdat we de ideale situatie hebben bereikt.