Werken bij laptop-1

VACATURES

SAMEN BIJDRAGEN AAN DE ONTWIKKELING VAN HET VAKGEBIED

Binnen het vakgebied Informatie Management is er altijd vraag naar goede professionals. Wij helpen jou graag met het vinden van de juiste functie waarin jij in je kracht staat en iets toe kan voegen aan een organisatie. 

Op deze pagina vind je de vacatures van onze klanten. Wij werken met drie verschillende contractvormen. Zo kun je de afspraken maken die het beste bij jou passen. 

DETACHERING

DETAVAST

WERVING EN SELECTIE

Bij detachering ga je voor bepaalde tijd aan de slag bij een van onze klanten. Hierdoor leer je verschillende branches en klanten kennen en verbreed je jouw ervaring.  Deze periode is erop gericht dat je in dienst treedt bij de klant. 
We begeleiden je naar een dienstverband bij de klant.
Wanneer jij én de klant na deze periode een match zien kan de klant jou in dienst nemen.
Wij regelen het contact en de kennismaking tussen jou en de klant.
Wanneer een match is treed je gelijk bij de klant in dienst. 

 

Ben je nog zoekende naar de mogelijkheden of weet je misschien nog niet zo goed welke richting je op wil? Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken waar jouw passie ligt binnen het Informatiemanagement. Meer weten? Klik op onderstaande button.

SOLLICITEREN BIJ IV EXPERTS

ONZE VACATURES

CONSULTANT FUNCTIONEEL BEHEER

Als consultant ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als functioneel beheerder in de breedste zin van het woord. In overleg met jou gaan we kijken welke rollen goed bij je passen.

FUNCTIONEEL BEHEERDER GEMEENTE

Als Functioneel Beheerder binnen de gemeente/overheid ga je aan de slag bij een gemeente of overheidsinstantie die druk bezig is met het verder professionaliseren van de informatievoorziening.

BUSINESS ANALIST

Als Business Analist leg je de verbinding tussen de business en de organisatie en de IT. De werkzaamheden vinden plaats op locaties door heel Nederland. Je gaat aan de slag om data te veranderen in kennis en informatie.

HR STAGIAIR(E)

Ben jij een enthousiaste derdejaars hbo'er, zoek je een stageplaats waar je het HR-vak in de breedste zin wilt leren kennen en vind je het geweldig om een bijdrage te leveren in een groeiende organisatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe HR-stagiair(e)!

Advisering fullframe2

CONSULTANTS BIJ IV EXPERTS

Onze club van consultants is een diverse mix van verschillende leeftijden, startende professional en ervaren expert, specialist en generalist. Ieder ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en daardoor zijn alle profielen verschillend.

Ben je benieuwd wat onze consultants in huis hebben? Kijk dan eens op onze consultant pagina.

NAAR DE CONSULTANTSPAGINA
Trainee-headerBW

SOLLICITEER ALS TRAINEE

Is het vakgebied Informatie Management nieuw voor jou en zou je er graag in aan de slag gaan? Dat kan! Een traineeship biedt de mogelijkheid om jezelf ‘on the job’ te ontwikkelen tot een expert! Kijk voor meer informatie op onze traineeship pagina.

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen of opmerkingen? Ellen helpt je graag verder! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in. 

JOUW CONTACTPERSOON