VACATURES

VACATURES

VIND DE FUNCTIE DIE PAST BIJ JOUW AMBITIE

OPERATIONEEL / TACTISCH

Bekijk hier onze vacatures binnen het vakgebied op operationeel en tactisch niveau. Je kunt hier vacatures vinden in verschillende branches en regio's door heel Nederland. Heb je een vacature gevonden die helemaal bij jouw past? Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

FUNCTIONEEL APPLICATIE BEHEERDER

Regio Den Bosch

FUNCTIONEEL APPLICATIE BEHEERDER

Regio Eindhoven

FUNCTIONEEL APPLICATIE BEHEERDER

Regio Amersfoort

Functioneel Beheerder Onderwijs

Regio Utrecht

Functioneel Beheerder Gemeente

Regio Utrecht

Functioneel Beheerder Zaaksysteem

Regio Midden Nederland

FUNCTIONEEL BEHEERDER AFAS

Regio Midden Nederland

FUNCTIONEEL BEHEERDER VASTGOED

Regio Wageningen

Recruiter en Accountmanager

Veenendaal

TACTISCH / STRATEGISCH

Bekijk hier onze vacatures binnen het vakgebied op tactisch en strategisch niveau. Je kunt hier vacatures vinden in verschillende branches en regio's door heel Nederland. Heb je een vacature gevonden die helemaal aansluit bij jouw ambitie? Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Business Analist

Heel Nederland

Informatie manager

Regio Utrecht

Informatie manager Zorg

Regio Hoorn

Informatie analist

Regio Apeldoorn

Data

Bekijk hier onze vacatures binnen het vakgebied met betrekking tot data / datagedreven werken. Data is volgens ons een belangrijk onderdeel van een goed presterende informatievoorziening. Heb je een vacature gevonden die helemaal bij jouw past? Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

FUNCTIONEEL BEHEERDER / BI SPECIALIST

Regio Midden Nederland

Data Analist

Heel Nederland

marketing-interne-nieuwsbrief

ONZE CULTUUR

De basis van ons cultuur is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in onze organisatie en vertrouwen in de groei van jou persoonlijk en die van IV experts.
IV experts is een hechte club van mensen die geloven in de toegevoegde waarde van organisatie. Door bij onze kernwaarde te blijven vormen we een stevige basis voor de toekomst en blijven we bij onszelf in de groei die we doormaken. Kijk verder naar onze kernwaarden!

We gaan met toewijding en enthousiasme nieuwe uitdagingen aan. Met intrinsieke motivatie gaan we aan de slag met ons werk en we dragen met plezier bij aan de exposure van IV experts. We werken vanuit onze ambitie naar gestelde doelen en inspireren en motiveren elkaar vanuit onze passie.

We zetten stappen om verder te komen en werken proactief. We durven onze mening te geven en ideeën in te brengen, die ruimte is er ook. Daarnaast signaleren we kansen en spelen we hier creatief op in. Zonder dat erom gevraagd wordt zorgen we voor een goede samenwerking.

We zijn actief bezig met zowel de persoonlijke groei als de ontwikkeling van IV experts en het vakgebied. We staan open voor verbetering en zijn nooit uitgeleerd. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling en werken we ook aan jouw persoonlijke ambitie.

We gaan als team uitdagingen aan en maken gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten. We zetten ieder in zijn of haar kracht en dragen actief en positief bij aan het teamresultaat. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor gestelde doelen en helpen elkaar waar nodig. Samen overwinnen we obstakels en vieren we successen, dat vinden we erg belangrijk.

Verbinden betekent dat we betrokken zijn en we moedigen elkaar aan. We zorgen voor anderen en zijn bereid om te ondersteunen waar het kan. We zoeken elkaar actief op en zijn toegankelijk. Door openheid en transparantie blijven we in verbinding met elkaar en de organisatie.

We denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We  voorzien  elkaar en anderen voorzien van kennis en kunde. We leggen ook graag de lat hoog en nemen geen genoegen met ‘voldoende’. We zetten onze creativiteit in om oplossingen te creëren en te realiseren totdat we de ideale situatie hebben bereikt.