Trainee IV experts

Geplaatst door Ellen Thomassen

IV experts is dé specialist op gebied van informatievoorziening management. Alles wat wij doen draait om de informatievoorziening (IV) en de mensen die daarmee te maken hebben. Met meer dan 10 jaar ervaring in adviestrajecten, consultancy en recruitment, het coachen, trainen en opleiden van professionals én kennisdeling helpen wij organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met het op orde brengen van de IV. Vandaar ook onze ambitie: élke organisatie haar informatievoorziening op orde.

Een traineeship is de perfecte kans om jouw ambities na te streven. Als specialist in het vakgebied verzorgen wij jouw opleiding en begeleiding. Je krijgt als trainee de ruimte en kansen die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een echte IV professional.  

Is een traineeship bij IV experts iets voor jou?

Misschien ben je net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging. Een traineeship zorgt ervoor dat jij direct werkervaring gaat opdoen en daarnaast ook nog eens de juiste achtergrondkennis ontwikkelt. We vinden het belangrijk dat jij echt enthousiast wordt van het vakgebied informatievoorziening management*. Jouw softskills sluiten daar dan ook helemaal bij aan: Je bent communicatief vaardig, je werkt proactief en je helpt mensen graag verder. Vanuit daar kun jij de benodigde vakinhoudelijke kennis gaan ontwikkelen en deze combineren met jouw softskills. Ook belangrijk: je, wil graag leren, bent niet bang om vragen te stellen en om je nieuwsgierigheid te laten zien. Dat helpt jouw leercurve enorm! Je volgt een opleidings- en persoonlijk ontwikkeltraject van een jaar om te groeien naar IV professional. 

Daarnaast investeren wij enorm veel in de ontwikkeling van het vakgebied. We zijn continu bezig met het uitbreiden van onze kennis. Die kennis combineren we met ervaringen en ideeën die we uitwerken tot bruikbare tools voor IV professionals en organisaties. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ambities waar te maken en ideeën verder te ontwikkelen met de juiste ondersteuning en begeleiding. Als trainee ben je natuurlijk volop bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling maar draag je ook zeker bij aan de ontwikkeling van onze organisatie én de ontwikkeling van het vakgebied. Geen zorgen! Dat hoeft niet allemaal tegelijk! Je krijgt van ons de tijd en ruimte die je nodig hebt om stappen te kunnen zetten.

*We snappen het als je nog niet precies weet wat de rol van IV professional inhoudt. We vertellen je er graag meer over, dus vraag ons vooral alles wat je wil weten! Onderaan deze pagina kun je de contactgegevens vinden.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Als je start als trainee bij IV experts ben je vanaf het begin echt onderdeel van het team. We zorgen ervoor dat jij volledig geïntroduceerd bent in onze werkwijze, ons DNA en dat je kennis hebt gemaakt met zoveel mogelijk collega's. Wij gaan samen jouw ambities en wensen bespreken en zorgen dat jij kan starten met een leuke opdracht bij een van onze klanten waar je werkervaring op gaat doen en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Naast het volgen van de vakinhoudelijke opleidingen word je ook gecoacht op softskills en ga je deelnemen in een team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van onze organisatie. Je wordt tijdens jouw trianeeship gekoppeld aan een buddy: een senior consultant die jou kan ondersteunen met al jouw vakinhoudelijke vragen. Daarnaast voer je regelmatig gesprekken met jouw persoonlijke fieldcoach. We vinden het namelijk ook belangrijk dat jij persoonlijk lekker in je vel zit en geniet van jouw traineeship.

Hoe lang duurt het traineeship?

Een jaar lang ben jij als trainee volle bak bezig met jouw ontwikkeling. Na dat jaar ben jij klaar om als IV professional zelfstandig aan de slag te gaan bij onze klanten. Je kunt vanuit stappen blijven zetten in jouw carrière en jouw opdrachten groeien daarin met je mee.

Dit mag je van ons verwachten tijdens een traineeship 

  • Één op één begeleiding van een consultant die klaarstaat voor jouw inhoudelijke vragen.
  • Een leerzame opdracht met ruimte voor ontwikkeling bij een van onze klanten.
  • Een traineeguide om jouw ontwikkelplan bij te houden en een boost te geven.
  • Twee opleidingen die bijdragen aan de groei van jouw vakinhoudelijke kennis en softskills.
  • De mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen en trainingen te volgen.

Solliciteren voor een traineeship, hoe gaat dat?

We vinden het belangrijk dat jij enthousiast wordt van ons vakgebied. Daarom gaan we het liefst direct in gesprek met jou. Zo leren we jou het beste kennen en krijg jij gelijk een goed beeld van ons en onze organisatie. Wanneer je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je mag natuurlijk ook direct even contact met ons opnemen. Je kunt daarvoor het beste even met Janouk bellen. Haar telefoonnummer is 06 -11223878.

 

Wil je alvast een beetje een beeld krijgen over hoe het er bij IV experts achter de schermen aan toe gaat?
Neem dan zeker ook even een kijkje op onze instagram!