Teamleider Functioneel Beheer | Regio Den Haag

Geplaatst door Sharon Hunter

Word jij blij van procesoptimalisatie en weet jij als Teamleider Functioneel Beheer samen met je team de transitie te maken van het gebruik van de applicaties naar de processen die de organisatie ondersteunen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou: 

Als Teamleider Functioneel Beheer breng jij de mensen samen en zorg jij ervoor dat iedere functioneel beheerder zijn of haar talent benut. Het team bestaat uit 16 Functioneel Beheerders welke verantwoordelijk zijn voor het beheren van diverse applicaties en zorgen daarnaast voor het door ontwikkelen van deze applicaties. Jij als stimulerende factor, weet mensen te motiveren en hierin mensen mee te krijgen om vernieuwingen en veranderingen door te voeren. 

Wat jij onder andere gaat doen:  

  • Je bent dé gesprekspartner voor interne en externe stakeholders.
  • Je neem de verantwoordelijkheid als leidinggevende en als coach.  
  • Je draagt samen met jouw collega’s continu bij aan het beleid en ontwikkeling van de organisatie.

Ben jij een ervaren Teamleider en weet jij het beste uit de mensen te halen om zo gezamenlijk de beste resultaten te behalen?  Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities! 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.