TALENT HUNTER

Geplaatst door Ellen Thomassen
Locatie: Nederland


Contract:
Permanent contract

OMSCHRIJVING:

Wij zijn op zoek naar een topper die goed in ons team past! Voor deze rol zijn wij niet zozeer op zoek naar een bepaald CV, maar naar een persoon. De kneepjes van het vak, dat ga je van ons leren! Herken jij jezelf in de persoon hieronder? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Je kunt snel schakelen en beweegt gemakkelijk met collega’s mee. Met een resultaatgerichte instelling bijt jij je echt in jouw werk vast. Je bent niet al te kritisch, maar je ziet eerder duizend mogelijkheden om dingen op te lossen en met kandidaat en collega mee te denken. “Nee, bedankt”? Daar stopt het voor jou niet, je gaat snel door naar nieuwe kansen en zet direct zoveel mogelijk lijnen uit. Met jouw enthousiasme weet je de juiste mensen de overtuigen en op een leuke manier te interesseren voor onze organisatie. Daarnaast ben je ook sociaal en klets je makkelijk met collega’s en nieuwe mensen.

Vanuit huis werken is voor ons geen probleem! Hoe jouw takenpakket er precies uit zal zien hangt af van het aantal uur dat je graag wil werken.

ONS TEAM:

team 16-9

 

Het team waarin je aan de slag gaat werkt nauw samen. Samen met ons; Janouk, Jeffrey, Chris en Ellen, ga je op zoek naar de talenten in de markt. Janouk is de teamlead van ons team en begeleidt jou samen met Ellen (recruiter) in jouw rol. Naast Janouk halen Jeffrey en Chris de behoeften van de klant op en stemmen met jou af wat de klant nodig heeft. Met marketing werk je nauw samen, voor o.a. het bedenken van mooie campagnes voor het aantrekken van kandidaten en mag jij jouw input leveren voor het schrijven van vacature teksten. We helpen elkaar, staan altijd voor elkaar klaar en vieren samen onze successen!

OVER ONS, IV EXPERTS

IV experts is dé specialist in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wij bieden advies, verbinden organisaties aan de juiste experts én dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties en professionals. Middels onze diensten op operationeel, tactisch en strategisch niveau willen wij samen met organisaties door heel Nederland onze ambitie waarmaken.
Je gaat aan de slag bij ons, een groeiend bedrijf waarin je mee kan denken over de ontwikkeling van de organisatie. Je maakt deel uit van een leuk team waar we met elkaar verbinden en samenwerken.

Wil je meer weten over deze rol of is dit echt iets voor jou en wil je graag eens kennismaken? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op, of zoek alvast contact met Ellen!