Informatiemanager Zorg | Regio Hoorn

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij goed in het vinden van knelpunten, deze te analyseren en een advies hier over te geven? Voel jij je als Informatiemanager thuis binnen de zorg sector? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou: 

Als informatiemanager heb jij affiniteit met zorg en weet jij de informatiebehoefte van de organisatie te vertalen naar de juiste en vernieuwende informatievoorziening.  

Wat jij onder andere gaat doen:  

  • Je maakt complexe ZI&T vraagstukken eigen en lost deze op. 
  • Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste digitale ontwikkelingen binnen de zorg.
  • Je stelt prioriteiten als het aankomt onderwerpen zoals; Informatieveiligheid en privacy waarbij je zorg draagt voor het juist uitwisselen van informatie en het maken van de beleidsstukken.

Voel jij je thuis binnen de zorg sector? Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities! 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.