Informatie analist | Regio Apeldoorn

Geplaatst door Sharon Hunter

Als informatieanalist adviseer jij de zorg organisatie, onderzoek jij welke oplossingen het beste bij het probleem aansluit en begeleidt het inventarisatieproces. Aan de hand van Informatie beleidsplannen organiseer jij zelfstandig je werk. Een groot gedeelte van je werkzaamheden voer je binnen het verband van het informatiedomein team en projecten uit. Ben jij die ervaren informatieanalist? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou:

Je bent een ervaren informatieanalist en bent communicatief sterk onderlegd. Doormiddel van het gesprek aan te gaan met de interne klant weet jij de informatiebehoefte in kaart te brengen. Daarnaast kun jij analyseren binnen één of meerdere informatiedomeinen en analyseer je de informatiestromen.

 

Wat jij onder andere gaat doen: 

  • Je houdt je bezig met de procesinformatie- en requirement analyses.
  • Je stelt functionele ontwerpen op.
  • Je gaat op zoek naar het vinden van afwijkende situaties binnen de processen en reageert hier adequaat op. 
  • Je zoekt de samenwerking op, legt complexe materie uit, je houdt rekening met de verschillende belangen en overziet de keten hierin.

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct!  Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!  

 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.