FUNCTIONEEL BEHEERDER ZAAKSYSTEEM | REGIO MIDDEN NEDERLAND

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij als Functioneel Beheerder of Informatiespecialist dé expert van inrichtingsmogelijkheden van een zaaksysteem? Vind jij het leuk om binnen een tijdelijke beheerorganisatie de verantwoordelijkheid te pakken en de stap te zetten naar een landschap met nieuwe informatievoorzieningen? Dan ben jij wellicht dé Functioneel Beheerder die wij zoeken! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou

Als Functioneel Beheerder Zaaksysteem ben jij onderdeel van het team Informatie van de eenheidsbedrijfsvoering. De eenheden van Bestuurs- en Concernzaken en Publieke Dienstverlening, zijn belangrijke gesprekspartners voor jou ten aanzien van het informatiedomein. Als Functioneel Beheerder signaleer je en los je storingen tijdig op, test je nieuwe versies en draag je verantwoordelijkheid voor het bevorderen van gegevensbeveiliging. Met jouw kennis ben je in staat om complexe functionaliteiten vorm te geven in Rx Enterprise.

WAT JIJ O.A. GAAT DOEN:

  • Je verzorgt het functioneel beheer en begeleid nieuwe releases van Rx Enterprise
  • Je stelt testscripts op, ondersteunt medewerkers en voert zelf ook testen uit.
  • Je verbetert de inrichting van de zaakoplossing, haalt wensen en behoeften van de gebruikers op en vertaald deze in mogelijkheden binnen het zaaksysteem en in de aansluiting met andere systemen
  • Je denkt mee en ondersteunt de conversie(s) van zaken en documenten.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie, functie en ons aanbod, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.