Functioneel Beheerder Vastgoed - Regio Wageningen

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij een ervaren Functioneel Beheerder, communiceer je helder en gemakkelijk op diverse niveaus en draag jij graag bij aan procesoptimalisatie? Neem dan contact op met ons voor een kennismakingsgesprek om de diverse mogelijkheden binnen IV-experts te bespreken.   

Wat zoeken wij in jou:  

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder die affiniteit heeft met vastgoed, het leuk vindt om veranderingen aan te brengen en binnen een complexe vastgoedwereld te werken. Het onderhouden, testen en toegankelijk houden van de applicaties behoort tot de werkzaamheden en is het belangrijk dat de gebruikers de mogelijkheden van de applicaties op de juiste wijze toepassen.

Wat jij onder andere gaat doen:   

Als functioneel Beheerder behoud je het overzicht over alle informatiesystemen en processen en breng je veranderingen teweeg en neem je gebruikers hierin makkelijk mee. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden/ verantwoordelijkheden ook binnen jouw rol als Functioneel Beheerder;

  • Je rapporteert en communiceert op alle niveaus.
  • Je werkt projectmatig en maakt processen LEAN.
  • Je vertaalt de ambitie, strategie en visie van de dienst Vastgoed naar de Informatiesystemen en processen.
  • Je faciliteert en ondersteunt de besluitvorming op basis van data analyse en je ondersteunt de monitoring van de data kwaliteit. 
  • Je denkt mee over procesoptimalisatie, verbetervoorstellen en geeft advies over de mogelijkheden en het gebruik van de applicaties en daarnaast organiseer je audits en maak je analyses.

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!  

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.