FUNCTIONEEL BEHEERDER ONDERWIJS

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij een ervaren functioneel beheerder, ligt jouw expertise binnen het onderwijs en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met ons voor een kennismakingsgesprek om de diverse mogelijkheden binnen IV experts te bespreken.  

Wat zoeken wij in jou: 

Veel onderwijsinstellingen zitten op dit moment in een transitie van reactief naar proactief beheer. Hierdoor is er behoefte aan een functioneel beheerder die van nature de verbindende factor is en als sparringpartner kan optreden voor zowel de business als de IT. Het is belangrijk dat jij ziet waar er kansen tot verbetering liggen en jij durft jouw ideeën aan te dragen.

Wat jij onder andere gaat doen:

  • Je geeft gebruikersondersteuning door het opstellen van handleidingen en werkinstructies of het geven van trainingen;
  • Je zorgt voor de juiste implementatie van nieuwe functionaliteiten;
  • Je draagt gevraagd en ongevraagd adviezen en mogelijkheden tot verbetering aan;
  • Je neemt deel aan projecten om de nieuwste ontwikkelingen vorm te geven;
  • Je hebt daarnaast uiteraard nog vele andere taken en verantwoordelijkheden die tot jouw functie behoren 

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.