Functioneel beheerder Gemeente/Overheid

Geplaatst door Sharon Hunter

Locatie: diverse regio's

Contract: fulltime

We zijn op zoek naar een Functioneel Beheerder binnen de gemeente of overheid. Je gaat aan de slag bij een gemeente of overheidsinstantie die druk bezig is met het verder professionaliseren van de informatievoorziening. Krijg je energie van het doorontwikkelen van het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement en denk je graag mee over de toekomst van de informatievoorziening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIEPROFIEL FUNCTIONEEL BEHEERDER GEMEENTE/OVERHEID

Je draait proactief mee met de dagelijkse werkzaamheden en weet ook jouw rol te pakken in projecten. Daarnaast denk je mee over processen en schakel je hierover met de business, ook kunnen gebruikers bij jou terecht met vragen en incidenten. Je adviseert de gebruikersorganisatie en neemt hen mee in wijzigingen, je houdt contact met leveranciers over updates en implementaties en je maakt tijd om met collega’s en gebruikers te sparren en te overleggen. Met een kopje koffie weet jij jouw communicatieve vaardigheden in te zetten en werk je gestructureerd aan incidenten en gebruikersvragen. Zo prioriteer je zelfstandig je werkzaamheden en weet je de business proactief op te zoeken en verbeteringen door te voeren.

DIT HEB JE NODIG

  • Kennis van en ervaring met Functioneel Beheer;
  • Kennis en affiniteit van gemeente/overheid processen;
  • Servicegerichte en proactieve werkhouding;
  • Probleemoplossend vermogen.

DIT BIEDT DE ORGANISATIE

  • Mogelijkheid tot doorgroeien en ontwikkelen;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Flexibel in te delen uren.

Werken bij een overheidsorganisatie, betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de organisatie een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van ambities binnen de overheid.

OVER ONS, IV EXPERTS

IV experts is dé specialist in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wij bieden advies, verbinden organisaties aan de juiste experts én dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties en professionals. Middels onze diensten op operationeel, tactisch en strategisch niveau willen wij samen met organisaties door heel Nederland onze ambitie waarmaken.

Past deze functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.