FUNCTIONEEL BEHEERDER GEMEENTE/OVERHEID

Geplaatst door Ellen Thomassen
Locatie: Diverse regio's


Contract:
Fulltime

OMSCHRIJVING FUNCTIONEEL BEHEERDER GEMEENTE/OVERHEID

Als Functioneel Beheerder binnen de gemeente/overheid ga je aan de slag bij een gemeente of overheidsinstantie die druk bezig is met het verder professionaliseren van de informatievoorziening.
Jij draait proactief mee met de dagelijkse werkzaamheden en weet ook jouw rol te pakken in projecten. Je denkt mee over processen en schakelt hierover met de business. Ook kunnen gebruikers bij jou terecht met vragen en incidenten.

Je adviseert de gebruikersorganisatie en neemt hen mee in wijzigingen. Daarnaast hou je contact met leveranciers over updates en implementaties.
Je maakt tijd om met collega’s en gebruikers te sparren en overleggen. Met een kopje koffie weet jij jouw communicatieve vaardigheden in te zetten. Je werkt gestructureerd aan incidenten en gebruikersvragen. Zo prioriteer je zelfstandig en weet je de business proactief op te zoeken en verbeteringen door te voeren.

DIT HEB JE NODIG:

  • Kennis van en ervaring met Functioneel Beheer
  • Kennis en affiniteit van gemeente/overheid processen.
  • Servicegerichte en proactieve werkhouding
  • Probleemoplossend vermogen

DIT BIEDT DE ORGANISATIE:

  • Mogelijkheid tot doorgroeien en ontwikkelen
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Flexibel in te delen uren

OVER DE ORGANISATIE

Werken bij een overheidsorganisatie, betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de organisatie een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van ambities binnen de overheid.

OVER ONS, IV EXPERTS

IV experts is dé specialist in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wij bieden advies, verbinden organisaties aan de juiste experts én dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties en professionals. Middels onze diensten op operationeel, tactisch en strategisch niveau willen wij samen met organisaties door heel Nederland onze ambitie waarmaken.

Past deze functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct!