Functioneel Beheerder / BI Specialist | Regio Midden Nederland

Geplaatst door Sharon Hunter

Word jij blij van Data? Ben jij een ervaren Functioneel Beheerder/ Business Intelligence Specialist die graag de verbanden legt tussen alle informatie die beschikbaar is binnen een organisatie, maar ben jij ook graag de verbindende factor tussen de Business en de IT? Dan ben jij wellicht de Functioneel Beheerder/ BI Specialist die wij zoeken!

Wat zoeken wij in jou: 

Als Functioneel Beheerder/ BI Specialist houd jij je graag bezig met het beheren van het Datawarehouse en het opzetten of verbeteren van de operationele, tactische en strategische KPI’ s. Daarnaast kun je PL/SQL en SQL-query’s lezen en schrijven en zorg jij er altijd voor dat je beschikt over de actuele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence. 

Wat jij oNDER ANDERE gaat doen:

  • Je verzamelt, beoordeeld en verwerkt de data
  • Je voert complexe data-analyses uit
  • Je stelt rapportages op en adviseert het management. 
  • Je houd je bezig met het beheren van autorisaties, licenties, metadata, Sla’s, versies en documentatie. 
  • Je hebt daarnaast ook de verantwoordelijkheid voor de Oracle Databases en werk je nauw samen met de ontwikkelaars van de datawarehouse en de gebruikers daarvan. 

Sluit jij als Functioneel Beheerder/ BI Specialist aan bij deze vacature en weet jij door je communicatieve vaardigheden de organisatie verder te helpen om data gedreven te kunnen werken?  Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities! 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.