Functioneel Beheerder AFAS | Regio Midden Nederland

Geplaatst door Sharon Hunter

Jij wil een bijdrage leveren aan het professionaliseren van Functioneel Beheer binnen een zorginstelling en weet je weg te vinden door AFAS! Neem dan vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou: 

Je hebt al enige ervaring als Functioneel Beheerder en wil je graag verder ontwikkelen binnen het vakgebied en de zorgsector. Je bent dan ook leergierig en daagt jezelf graag uit. Communicatief ben je sterk en je schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je werkt gestructureerd, bent goed in plannen en maakt nieuwe omgevingen snel eigen. Door de juiste vragen te stellen en problemen te analyseren kom je tot de kern en met de juiste oplossing. Gezien het zwaartepunt binnen deze functie op AFAS ligt is ervaring met deze software een pré. Daarnaast ben je nieuwsgierig, toon je lef en kom je gevraagd én ongevraagd met verbeteringsvoorstellen. 

Wat jij o.a. gaat doen als Functioneel Beheerder AFAS:  

  • Je ondersteunt de gebruikersorganisatie bij het optimaal invoeren en gebruiken van de automatiseringstools, waarbij jouw focus ligt op AFAS; 
  • Je handelt eerste- en tweedelijns meldingen af, coördineert de tweedelijns meldingen, zet deze door naar betrokken partijen en volgt het proces op; 
  • Pro actief analyseer je problemen en zoek je naar oplossingen voor mogelijke problemen en knelpunten;
  • Je maakt impactanalyses en werkt deze uit tot een functioneel ontwerp; 
  • Je zorgt voor een vlekkeloos verloop bij installatie en invoering van updates;
  • Je beheert de SLA’s met leveranciers en voert actief relatiemanagement; 
  • Je ontwikkelt gebruikershandleidingen en geeft trainingen in lijn met de visie en het beleid van de organisatie.

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities! 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.