Functioneel Applicatiebeheerder | Regio Den Bosch

Geplaatst door Sharon Hunter

Jij weet de behoeften vanuit de Business te inventariseren en te analyseren. Jij bent een echte verbinder tussen de gebruiker en leverancier. Oplossingen maken en beoordelen vanuit jouw applicatie domein als Functioneel Applicatie Beheerder bij een modern en energieke organisatie is de uitdaging waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met ons voor een kennismakingsgesprek om de diverse mogelijkheden binnen IV-experts te bespreken.   

Wat zoeken wij in jou:  

Als Functioneel Applicatie Beheerder breng jij de wensen en behoeften in kaart vanuit de business en vertaalt deze door naar oplossingen. Hierbij heb je goed inzicht over de bestaande systeem, proces en organisatiestructuren. Daarnaast denk je graag mee en geef je advies over het eventueel doorvoeren van veranderingen.   

Wat jij onder andere gaat doen:   

  • Je stelt ontwerpen en voorstellen op.
  • Je maakt impact analyses.
  • Je denkt mee en geeft advies over het verbeteren van processen.
  • Je hebt de verantwoordelijkheid voor het testen en implementeren van de oplossingen.

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!  

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.