Functioneel Applicatiebeheerder | Regio Amersfoort

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij een junior of medior Functioneel Applicatie Beheerder die het leuk vindt om structuur aan te brengen en de juiste prioriteiten te kunnen stellen? Werk jij graag op operationeel niveau en heb jij de kennis van Office 365 en CCS Level 7? Dan ben jij wellicht dé Functioneel Applicatie Beheerder die wij zoeken! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou;

Als Functioneel applicatiebeheerder ben jij een echte teamspeler die collega’s ondersteunen bij het beheren van CCS Level 7. Je weet de inrichting vorm te geven van de verzekeringsadministratie en het beheren hiervan. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en beheren van de websites en extranetten. Je stelt de juiste prioriteiten en brengt structuur aan.

Wat jij onder andere gaat doen:  

  • Je plaatst en beheert de correspondentie rapporten in het systeem
  • Je houdt je bezig met de inrichting van Excel, Access en Word en beheert deze.
  • Je zorgt voor systeem updates en begeleid deze waarna je jouw collega’s hierover informeert
  • Je beheert koppelingen met externe databases en applicaties
  • Je houdt je bezig met de ontwikkeling en het beheren van SharePoint, Office 365, Super Office, CCS Level 7 etc. 

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Wil jij binnen een informele organisatie werken, met een open en collegiale sfeer? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie, functie en ons aanbod, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities! 

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.