Functioneel Applicatiebeheerder | Regio Eindhoven

Geplaatst door Sharon Hunter

Als ervaren Functioneel Applicatie beheerder houd jij je bezig met het professionaliseren en verder ontwikkelen van de bestaande IT en het applicatie landschap. Ben jij een ervaren Functioneel Beheerder met technische kennis? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zoeken wij in jou:

Als Functioneel Applicatiebeheerder heb jij de verantwoordelijkheid voor het beheer van alle applicaties en de IT-infrastructuur, waarbij je ook nadenkt over vernieuwingen en ontwikkelingen voor de toekomst. Als verantwoordelijke Functioneel Applicatiebeheerder heb jij een brede functionele en technische kennis, bij voorkeur van ERP systemen en applicaties. Jij bent de drijfveer voor de organisatie als het gaat om verbeteringen, processen en development.

Wat jij onder andere gaat doen:

  • Je maakt SQL-query’s en draait rapportages.
  • Je draagt zorg voor het professionaliseren van applicaties en processen.
  • Je denkt continu mee over eventuele verbeteringen en draag je jouw aandeel bij aan het blijven ontwikkelen en groeien van de organisatie.

Is de functie van Functioneel Applicatiebeheerder dé uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.