DATA ANALIST

Geplaatst door Sharon Hunter

Ben jij de verbinder tussen de business en BI-afdeling en ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin alle aspecten van BI samen komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat zoeken wij in jou:

In de rol van Data Analist bij een non-profit organisatie is het belangrijk dat jij jezelf zichtbaar maakt. Je bent veel in contact met verschillende afdelingen en blijft continu in beweging. Je hebt veel ervaring met front-end BI oplossingen en verschillende tools als Power BI en Tableau. Daarnaast ben je ervaren in verander- en datamanagement processen en vanuit jouw technische en organisatorische bagage kun jij de organisatie begeleiden naar data-gedreven werken. Verder ben jij positief, gedreven en toon je initiatief. 

Wat jij onder andere gaat doen: 

  • Je ondersteunt bij het ontwikkelen van een real time dashboard in Power BI waardoor verschillende afdelingen op strategisch en operationeel niveau beter gestuurd kunnen worden;
  • Je helpt bij het verzamelen, analyseren en visualiseren van data zodat de organisatie op basis hiervan beslissingen kan nemen;
  • Je faciliteert het proces om de organisatie data-gedreven te laten gaan werken;
  • Je begeleidt de organisatie in het neerzetten en migreren naar een nieuwe BI omgeving. 

Is de rol van Data Analist dé uitdaging waar jij naar op zoek bent en sluit jouw profiel aan op deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij vertellen jou graag meer over de organisatie en functie, uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ambities!

Is dit toch niet helemaal de functie die bij jou past? Dan begeleiden wij jou ook graag naar de juiste uitdaging. Klik dan hier voor een open sollicitatie en dan gaan wij graag vrijblijvend een gesprek met jou aan.