CONSULTANT FUNCTIONEEL BEHEER

Geplaatst door Sharon Hunter

Locatie: diverse regio's

Contract: fulltime

Wij zijn voor onze interne organisatie op zoek naar mensen met passie voor het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wil jij meebouwen aan de ontwikkeling van het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Ben je gedreven, heb je passie voor het vak en hou je wel van een uitdaging? Dan pas jij in het team van IV experts!

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met kennis en kunde die ons kunnen versterken in de consultancy bij verschillende opdrachtgevers.

Onze ambitie is: “elke organisatie haar informatievoorziening op orde”. Jij durft samen met ons voorop te lopen in het vakgebied, je bent niet bang om (on)gevraagd advies te geven en brengt een flinke dosis creativiteit en enthousiasme mee.

FUNCTIEPROFIEL CONSULTANT FUNCTIONEEL BEHEER

Als consultant ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als Functioneel Beheerder in de breedste zin van het woord. In overleg met jou gaan we kijken welke rollen goed bij je passen.

Je bent de schakel tussen de business en de IT. Snel schakelen is wel aan jou besteed en je maakt je een nieuwe (werk)omgeving dan ook snel eigen. We vinden het belangrijk dat jij jouw rol pakt in het team en de gebruikers goed kan ondersteunen. Je hebt het vermogen om gebruikersbehoeften snel te doorzien en kan deze omzetten naar mogelijke oplossingen. 

Als Functioneel Beheerder zou je verantwoordelijk kunnen zijn voor het beheer van de informatiesystemen in relatie tot de processen en bewaak je de functionaliteiten. Je werkt als schakel tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie en brengt daarmee het operationeel en tactisch niveau van de informatievoorziening dichter bij elkaar. Dit doe je vaak in samenwerking met collega Functioneel Beheerders.

DIT HEB JE NODIG

 • Ervaring binnen het vakgebied IV;
 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Ervaring met gangbare modellen (bijvoorbeeld; BiSL) en processen in het Functioneel Beheer;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt proactief en actiegericht;
 • Gedrevenheid, passie en visie met betrekking tot het vakgebied;
 • Ervaring in diverse branches is een pré.

DIT BIEDEN WIJ

 • Zekerheid voor thuis;
 • Een enthousiast team waarin we echt aandacht voor elkaar hebben en van elkaar willen leren;
 • De tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen (mogelijkheid voor het volgen van benodigde trainingen/opleidingen);
 • Opdrachten die passen bij jou;
 • Persoonlijke coaching in het vakgebied.

OVER ONS, IV EXPERTS

IV experts is dé specialist in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wij bieden advies, verbinden organisaties aan de juiste experts én dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties en professionals. Middels onze diensten op operationeel, tactisch en strategisch niveau willen wij samen met organisaties door heel Nederland onze ambitie waarmaken.

Je komt in dienst bij ons, een groeiend bedrijf waarin je mee kan denken over de ontwikkeling van de organisatie en het vakgebied. Je maakt deel uit van een leuk team waar we met elkaar verbinden en samenwerken. Naast je uitdagende opdrachten word je volop uitgedaagd om een actieve rol te pakken tijdens activiteiten binnen onze eigen organisatie.

Past dit helemaal bij jou en wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.