Trainee header

TRAINEE WORDEN

Samen gaan we voor jouw ontwikkeling tot expert!

SAMEN BIJDRAGEN AAN DE ONTWIKKELING VAN HET VAKGEBIED

Als Trainee starten bij IV experts betekent dat je gaat groeien in de rol van consultant. Je hoeft nog geen kennis in huis te hebben, want de juiste soft skills vinden wij veel belangrijker. Samen met jouw collega’s ga je alles leren over het vakgebied Informatie Management en ontwikkel jij je tot expert. 

Je gaat aan de slag bij een van onze klanten waar je ‘on the job’ van alles leert over Functioneel Beheer en meedraait in de organisatie. Wij verzorgen voor jou de opleiding en begeleiding die je nodig hebt om jezelf zo goed en snel mogelijk te ontwikkelen. 

Onze ervaren consultants hebben veel kennis en kunde welke ze graag met jou delen. Eens in de 2 weken werk je met hen samen en kun je sparren over vraagstukken en ervaringen.

Naast dat je bezig bent met jouw eigen ontwikkeling, ben je ook actief bezig met de ontwikkeling van het vakgebied informatiemanagement. Welke ontwikkelingen spelen er in de markt en hoe kunnen we hierop inspelen? Hoe ziet de toekomst van het vakgebied eruit en welke koers gaan wij daaraan geven? 

Want aan de slag bij IV experts betekend ook dat jij, samen met jouw collega’s die koers bepaald. 

Als trainee ga je eerst de opleiding Introductie Functioneel beheer volgen en daarna de opleiding Tactisch Functioneel Beheer

SOLLICITEREN BIJ IV EXPERTS?

Zou jij graag bij ons aan de slag gaan als Trainee of zou je vrijblijvend met ons willen kennismaken? Klik dan op onderstaande button!

SOLLICITEREN ALS TRAINEE

ERVARING VAN ONZE TRAINEES

Een groot aantal van onze consultants zijn bij IV experts begonnen als Trainee. Lees hier hun verhaal over de groei die zij doorgemaakt hebben en hun ervaringen!

BABETTE

Na de opleiding Introductie Functioneel Beheer was ik klaar om aan mijn eerste opdracht te beginnen. Mijn collega consultants hebben mij geholpen binnen de opdrachtgever mijn plek te vinden, daarbij is ook gekeken naar de kennis die ik al meebracht. Ik kon hierdoor mijn expertise op het gebied van Office365 en SharePoint meteen inzetten. Toen de gelegenheid zich voordeed om binnen de opdracht de volledige ondersteuning van de facturatie afdeling op mij te nemen, heb ik deze uitdaging met beiden handen aangepakt. Mijn collega consultants staan binnen mijn ontwikkeling altijd open voor hulpvragen. Samen met de aanvulling van de opleiding Tactisch Functioneel Beheer kan ik mij zo ontwikkelen als zelfstandig professional binnen het vakgebied.
Bij IV experts sta je er nooit alleen voor!

ROAN

Mijn eerste kennismaking met het vakgebied informatiemanagement was tevens de laatste fase van mijn Bedrijfskunde opleiding. Na succesvolle afronding van mijn opleiding ben ik als trainee begonnen bij IV experts. Samen hebben we geschikte opdrachten gevonden, waarbij ook mijn ontwikkeling centraal stond. Het is mij opgevallen dat er ook vanuit opdrachtgevers oog is voor je eigen ontwikkeling, een gun-factor. Last but not least zijn er de collega’s bij IV experts die staan te popelen om hun kennis en ervaring met je te delen. Deze factoren samen hebben het mogelijk gemaakt dat ik mij als trainee in een goed tempo en op een fijne manier heb kunnen ontwikkelen.

Advisering fullframe2

CONSULTANTS BIJ IV EXPERTS

Onze club van consultants is een diverse mix van verschillende leeftijden, startende professional en ervaren expert, specialist en generalist. Ieder ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en daardoor zijn alle profielen verschillend.

Ben je benieuwd wat onze consultants in huis hebben? Kijk dan eens op onze consultantspagina.

NAAR DE CONSULTANTSPAGINA
ons-verhaal-over-ons-iv-experts-1

OVER ONS

Kom meer te weten over IV experts! Wie zijn de mensen achter IV experts,
waar staan we voor en hoe ziet de reis van 2010 naar nu eruit.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Ellen helpt je graag verder! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in. 

Jouw contactpersoon

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.