Werken-bij-klantcases-HEADER

WERKEN BIJ IV EXPERTS

Samen gaan we voor jouw ontwikkeling tot expert!

IV EXPERTS IS DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons kunnen helpen bij het waarmaken van onze ambitie: “Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.”
Wil jij samen met collega’s en vakgenoten een bijdrage leveren aan de toekomst van het vakgebied Functioneel Beheer en Informatie Management? Wil jij jouw kennis, kunde en ervaring in het vakgebied ontwikkelen? Laat het ons weten! 

Werken bij IV experts. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling tot expert.

CONSULTANT WORDEN
TRAINEE WORDEN
OPEN SOLLICITATIE

ONZE VACATURES

CONSULTANT FUNCTIONEEL BEHEER

Als consultant ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als Functioneel Beheerder in de breedste zin van het woord. In overleg met jou gaan we kijken welke rollen goed bij je passen.

FUNCTIONEEL BEHEERDER GEMEENTE

Als Functioneel Beheerder binnen de gemeente/overheid ga je aan de slag bij een gemeente of overheidsinstantie die druk bezig is met het verder professionaliseren van de informatievoorziening.

BUSINESS ANALIST

Als Business Analist leg je de verbinding tussen de business en de organisatie en de IT. De werkzaamheden vinden plaats op locaties door heel Nederland. Je gaat aan de slag om data te veranderen in kennis en informatie.

Bekijk alle vacatures van ons en onze klanten hieronder in het vacature overzicht. 

VACATURE OVERZICHT
Detachering

CONSULTANT WORDEN

IV experts is altijd op zoek naar professionals die passie hebben voor wat zij doen en samen met ons het vakgebied Informatiemanagement verder op de kaart willen zetten. Aan de slag bij IV experts betekent ook dat jij, samen met jouw collega’s de koers van het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement bepaald. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling tot expert.

 

Wil jij meer weten over een rol als consultant bij IV experts? Kijk dan op onze pagina consultant worden.

CONSULTANT WORDEN

"Ik ben super blij dat ik bij IV experts werk, omdat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik kan bijdragen. Iedereen in ons team heeft net als ik een grote passie voor ons prachtige vak. Dit geeft mij enorme extra energie die ik iedere dag mee neem om echt het verschil te maken zowel zakelijk als privé!"

- Michella, Consultant

traineeship-training-HEADER

TRAINEESHIP

Is het vakgebied Informatiemanagement nieuw voor jou en zou je er graag in aan de slag gaan? Dat kan! Een traineeship biedt de mogelijkheid om jezelf samen met ons ‘on the job’ te ontwikkelen tot een expert! 

Kijk voor meer informatie op onze traineeship pagina.