WERKEN BIJ IV EXPERTS

WERKEN BIJ IV EXPERTS

HOE WIL JIJ HET VERSCHIL MAKEN BINNEN INFORMATIEMANAGEMENT?

IK WIL AAN DE SLAG BIJ IV EXPERTS

Lever écht een bijdrage als bijvoorbeeld Functioneel Beheerder, Business Analist, Informatiemanager, Data analist of CIO. Staat jouw ideale rol er niet bij? Geen zorgen! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die we graag samen met jou bekijken.

Mijn carrière bij IV experts

IK WIL MIJN MOGELIJKHEDEN ONTDEKKEN

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die het vakgebied jou te bieden heeft en de branches, organisaties of rollen waarin jij aan de slag kan gaan? Als specialist met een groot netwerk denken we graag met je mee over de beste stap voor jou. 

Ontdek mijn mogelijkheden

BEKIJK ONZE VACATURES

VACATURE

INFORMATIE- MANAGER

REGIO UTRECHT

VACATURE

DATA ANALISTEN NEDERLAND

DOOR HEEL NEDERLAND

VACATURE

FUNCTIONEEL BEHEERDER ZAAKSYSTEEM

REGIO MIDDEN NEDERLAND

VACATURE PAGINA

ALLE VACATURES BEKIJKEN

DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk alle vacatures
Groepsfoto 21

ONS DNA

De basis van onze cultuur is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in onze organisatie, vertrouwen in de groei van jou persoonlijk en die van IV experts. IV experts is een hechte club mensen die geloven in de toegevoegde waarde van de organisatie. Door bij onze kernwaarden te blijven vormen we een stevige basis voor de toekomst en blijven we bij onszelf, in de groei die we doormaken. Bekijk hiernaast ons DNA!

We gaan met toewijding en enthousiasme nieuwe uitdagingen aan. Met intrinsieke motivatie gaan we aan de slag met ons werk en dragen we met plezier bij aan de exposure van IV experts. We werken vanuit onze ambitie naar gestelde doelen en inspireren en motiveren elkaar vanuit onze passie.

We zetten stappen om verder te komen en werken proactief. We durven onze mening te geven en ideeën in te brengen, die ruimte is er ook. Daarnaast signaleren we kansen en spelen we hier creatief op in. Zonder dat erom gevraagd wordt zorgen we voor een goede samenwerking.

We zijn actief bezig met zowel de persoonlijke groei als de ontwikkeling van IV experts en het vakgebied. We staan open voor verbetering en zijn nooit uitgeleerd. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling en werken we ook aan jouw persoonlijke ambitie.

 

We gaan als team uitdagingen aan en maken gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten. We zetten ieder in zijn of haar kracht en dragen actief en positief bij aan het teamresultaat. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor gestelde doelen en helpen elkaar waar nodig. Samen overwinnen we obstakels en vieren we successen, dat vinden we erg belangrijk.

Verbinden betekent dat we betrokken zijn en we moedigen elkaar aan. We zorgen voor anderen en zijn bereid om te ondersteunen waar het kan. We zoeken elkaar actief op en zijn toegankelijk. Door openheid en transparantie blijven we in verbinding met elkaar en de organisatie.

We denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We  voorzien  elkaar en anderen voorzien van kennis en kunde. We leggen ook graag de lat hoog en nemen geen genoegen met ‘voldoende’. We zetten onze creativiteit in om oplossingen te creëren en te realiseren totdat we de ideale situatie hebben bereikt.