AAN DE SLAG BIJ IV EXPERTS

AAN DE SLAG BIJ IV EXPERTS

HOE ZIET WERKEN BIJ IV EXPERTS ER EIGENLIJK UIT?

We vinden het belangrijk dat jij jouw ambitie waar kan maken. Ontwikkeling is dan ook een belangrijk onderdeel van het werken bij IV experts. Ontwikkeling van jezelf, ontwikkeling van het vakgebied en de ontwikkeling van onze organisatie. Op deze pagina lees je meer over waar wij voor staan en wat wij belangrijk vinden. Hou de website in de gaten, binnenkort zullen we hier wat video's uploaden die je een nog beter beeld gaan geven van het werken bij IV experts. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren en tijdens een persoonlijke kennismaking meer leren over hoe het is om bij ons aan de slag te gaan!

JOUW CARRIÈRE

Je gaat aan de slag bij een organisatie die snapt waar jij mee bezig bent en wat de toegevoegde waarde is van jouw rol. In een club van specialisten ga je samen aan de slag met het innoveren en professionaliseren van het vakgebied. Dat doe je door bijvoorbeeld tools te ontwikkelen, blogs te schrijven, een webinar te geven of samen te werken aan een uitdagend vraagstuk bij de klant. 

We vinden jouw ontwikkeling en die van het vakgebied erg belangrijk. Daarom krijg je naast je opdracht een aantal ontwikkeluren om IV experts en jouw carrière verder op de kaart te zetten. Je bent dus écht onderdeel van een club die het verschil maakt in het vakgebied. 

JOUW AMBITIE

Samen willen we zoveel mogelijk organisaties helpen om de informatievoorziening goed in te richten. Of dat nou betekent dat je aan de slag gaat als Functioneel Beheerder, Informatiemanager of misschien wel als Data Analist, dat hangt helemaal af van jouw ambities.  
Wil jij bijvoorbeeld op de werkvloer de processen in goede banen leiden? Wil je nadenken over het beleid rondom de informatievoorziening? Of misschien wil je wel aan de slag met Data governanceJij weet het beste waar jouw kracht en interesse ligt! 

Heb je er ook wel eens aan gedacht om vakgenoten op te leiden? Via onze IV academy heb je ook nog de mogelijkheid om jouw kennis door te geven aan andere professionals. Dat kan bijvoorbeeld door middel van het geven van een opleiding, een online training of workhsop.  

ONZE OPDRACHTGEVERS

We gaan altijd op zoek naar een opdracht die bij jou past. Heb jij bijvoorbeeld een voorkeur voor een non-profit organisatie of wil je groeien richting een nieuwe rol? Samen bekijken we de mogelijkheden en stippelen we het juiste pad uit. 

We hebben verschillende opdrachtgevers door heel Nederland, van commerciële organisaties tot non profit instellingen. Onze focus ligt op het moment in de zorgsector, het onderwijs en bij de overheid. We zien namelijk dat zij veel vraagstukken hebben met betrekking tot het inrichten van goed informatiemanagement. Vanuit jouw rol kun je organisaties door het hele land gaan helpen bij het verder professionaliseren en het inrichten van een toekomstbestendige informatievoorziening.  

We vinden het belangrijk dat je een band kan opbouwen met onze opdrachtgever en ook echt de tijd en ruimte krijgt om iets achter te laten waarop zij verder kunnen bouwen. Daarom geloven niet in opdrachten van een paar weken, maar ga je minstens een half jaar bij onze klant aan de slag.  En geen paniek! We helpen opdrachtgevers door heel Nederland, maar dat betekent niet dat jij het hele land hoeft af te reizen. We houden zeker rekening met een goede werk-prive balans.  
 

marketing-interne-nieuwsbrief

ONZE CULTUUR

De basis van ons cultuur is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in onze organisatie en vertrouwen in de groei van jou persoonlijk en die van IV experts.
IV experts is een hechte club van mensen die geloven in de toegevoegde waarde van organisatie. Door bij onze kernwaarde te blijven vormen we een stevige basis voor de toekomst en blijven we bij onszelf in de groei die we doormaken. Kijk verder naar onze kernwaarden!

We gaan met toewijding en enthousiasme nieuwe uitdagingen aan. Met intrinsieke motivatie gaan we aan de slag met ons werk en we dragen met plezier bij aan de exposure van IV experts. We werken vanuit onze ambitie naar gestelde doelen en inspireren en motiveren elkaar vanuit onze passie.

We zetten stappen om verder te komen en werken proactief. We durven onze mening te geven en ideeën in te brengen, die ruimte is er ook. Daarnaast signaleren we kansen en spelen we hier creatief op in. Zonder dat erom gevraagd wordt zorgen we voor een goede samenwerking.

We zijn actief bezig met zowel de persoonlijke groei als de ontwikkeling van IV experts en het vakgebied. We staan open voor verbetering en zijn nooit uitgeleerd. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling en werken we ook aan jouw persoonlijke ambitie.

We gaan als team uitdagingen aan en maken gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten. We zetten ieder in zijn of haar kracht en dragen actief en positief bij aan het teamresultaat. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor gestelde doelen en helpen elkaar waar nodig. Samen overwinnen we obstakels en vieren we successen, dat vinden we erg belangrijk.

Verbinden betekent dat we betrokken zijn en we moedigen elkaar aan. We zorgen voor anderen en zijn bereid om te ondersteunen waar het kan. We zoeken elkaar actief op en zijn toegankelijk. Door openheid en transparantie blijven we in verbinding met elkaar en de organisatie.

We denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We  voorzien  elkaar en anderen voorzien van kennis en kunde. We leggen ook graag de lat hoog en nemen geen genoegen met ‘voldoende’. We zetten onze creativiteit in om oplossingen te creëren en te realiseren totdat we de ideale situatie hebben bereikt.  

Verbinden betekent dat we betrokken zijn en we moedigen elkaar aan. We zorgen voor anderen en zijn bereid om te ondersteunen waar het kan. We zoeken elkaar actief op en zijn toegankelijk. Door openheid en transparantie blijven we in verbinding met elkaar en de organisatie.

Ik wil kennismaken met IV experts!

Word jij blij van het vakgebied informatiemanagement en zie jij jezelf al helemaal bij onze organisatie werken? Vul onderaan deze pagina direct het sollicitatie formulier in. We maken graag kennis met jou én laten jou graag verder kennis maken met IV experts. Zo kunnen we samen ontdekken wat wat jouw mogelijkheden zijn.